fbpx

Bona Oil System

Daje jedinstven karakter vašem podu

BONA CraftDeckingHard Wax Ulje

BonaCraft 2K nova ambalaza

Bona craft oil 2k

Bona craft oil 2k – Ulja za parket jedinstvene formule na prirodnoj bazi za toniranje i zaštitu svih vrsta drvenih podova. Pogodno za nanošenje na takozvana problematična odnosno egzotična vrste drveta. Tonovi u 9 različitih boja koja ostavljaju adekvatnu zaštitu na habanje, tečnost i mrlje. Daje mogućnost naknadnog lakiranja Bona Traffic lakom.

 • Otporan na habanje i ogrebotine
 • Brza i laka primena
 • Odlično zasićenje površine

Sva Bona ulja su obnovljiva, napravljena od sirovih biljnih materijala i sadrže izuzetno nizak nivo VOC. Njihov visok sadržaj ulja i minimalan sadržaj rastvarača osiguravaju visok stepen zasićenosti, za zdrave podove i dugotrajnu zaštitu. Bona ulja su uglavnom na bazi lanenog semena, ricinusa i šafranike. Prirodno konzervirani za drvo sa vrlo brzim/dobrim sušenjem.
Bona ulja ne sadrže kobalt, zahvaljujući niskom sadržaju rastvarača, Bona ulja su slabog mirisa i čak se mogu koristiti za primjenu na dječjim igralištima, čineći ih lepšim za okolinu, dom i vas.

Craft 2K Paleta boja

Hard Wax Ulje

Bona Hardwax Ulje

CENA 2,5l – 14,000.00 rsd
CENA 1l – 6,300.00 rsd

Bona Hardwax Oil – Ulje sa dodatkom tvrdog voska jedinstvene formule na prirodnoj bazi za zaštitu svih vrsta drvenih podova. Nanošenjem u 2 sloja ostavlja adekvatnu zaštitu na habanje, tečnost i mrlje bez dodatnog lakiranja. Daje mogućnost toniranje drveta sa Bona Craft Oil 2K pre nanošenja. Može biti polu-mat, mat i extra mat.

 • Odbija vodu i prljavštinu
 • Otporan na habanje
 • Bezbedan za primenu na dečijim igračkama
 • Bez kobalta i ketoksima

Ulje za drvene podove dolazi u različitim varijantama i ukusima kako bi najbolje odgovaralo vašim potrebama. Bilo da tražite vrhunsku završnu obradu na bazi ulja ili duboko upijajuću zaštitu, Bona nudi proizvode profesionalnog kvaliteta koji imaju prednosti u odnosu na sve ostale brendove, koji se brže suše i lakše koriste.

Bona Decking Ulje

Bona Decking Oil – Ulje od mešavine biljnih koncentrata pogodno za nanošenje na drvene dekinge i ostale drvene proizvode za spoljnu upotrebu. Pospešuje prirodnu otpornost drveta, unapređuje zaštitu od vlage i smanjuje potencijalno pucanje i deformisanje. Postoje četiri različite boje ulja.

Pogledaj nijanse:

nijanse horizontalne
 • Odlična vodoodbojnost
 • Smanjuje pucanje i savijanje
 • Brzo sušenje
 • Dugotrajna zaštita

Predtretman uljima

Toniranje

Predtretmanom Bona Craft Uljima, moguće je postići efekte (tonove) od tamne i zadimljene boje drveta, pa sve do postizanja bleđih (svetlijih) tonova.

Pogledaj artikle za predtretman:

Nordic Tone

Bona Nordic Tone

Bona Nordic Tone koristi se kao premaz pre nanošenja Bona 2K Craft ulja, radi postizanja bleđih (svetlijih) tonova.
Rich Tone

Bona Rich Tone

Bona Rich Tone koristi se kao premaz pre nanošenja Bona 2K Craft ulja, na Hrastov parket, radi postizanja bogatog tamnijeg izgleda poda; izgleda dimnjenog Hrasta.
Cena je za 1l